Pelastakaa Perheet Ry on yhdistys, jonka tarkoituksena on toimia lastensuojeluperheiden tuen kehittämiseksi.
Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys harjoittaa vertaistoimintaa sekä koulutus- ja tiedotustoimintaa. Pyrkimyksenä on järjestää tulevaisuudessa leirejä.
Olemme osallistuneet useaan tilaisuuteen, joissa lastensuojelun epäkohtia on käsitelty kriittisesti. Jo neljänä vuotena olemme jakaneet palkinnon perheitä rohkeasti puolustaneelle henkilölle.

Yhdistyksen toiminnan huomion keskipisteessä on perheiden tuen lisääminen lastensuojelutyössä. Parasta lastensuojelutyötä on tukea perheitä.
Lasten ja nuorten pahoinvointi on perustaltaan perheiden pahoinvointia. Perheiden tukea on lisättävä mikäli halutaan vähentää lasten ja nuorten pahoinvointia, syrjäytymistä ja huostaanottoja.

Pelastakaa Perheet on kansalaisjärjestö, joka on avoin kaikille.
Yhdistys on perustettu vuoden 2014 alussa. Yhdistyksen aktiivijäsenet asuvat eripuolilla Suomea. Ja sovimmekin monista asioista netissä tai puhelimella. Liity PePeen, jos sinulla on rohkeutta suhtautua kriittisesti lastensuojelukäytäntöihin. Teemme voitavamme heikossa asemassa olevien perheiden tilanteen muuttumisiksi inhimillisemmäksi.
Olemme suvaitsevainen ja rohkea ryhmä, joka haluaa muutosta nykyiseen Suomen lastensuojeluun. Keneenkään ei ole syytä lannistua ja tuntea epäoikeudenmukaisuutta yksin, silloin kun ihmisyydestä viedään puolet esim. huostaanoton yhteydessä.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s