what next?

PePe ry on perustamisestaan lähtien ollut läpinäkyvä toiminnassaan ja riittävän moitteeton, että yhdistyksen toiminta on ollut yhdistyslain valossa hyväksyttävää.

Koska näin on toimittu PePe:ssä tähänkin saakka niin samoin jatketaan. Yhdistyksen tämän hetken suunnitelmat ovat seuraavat:

Lastenoikeuksien juhla pidetään 20.11.2016.

Tammikuussa järjestetään kokousristeily, jossa hallituksen täysi vaihto. MIKÄLI OLET SOPIVA IHMINEN PEPE:N HALLITUKSEEN, OTA YHTEYTTÄ NIKOON (niko.suojama@gmail.com).  Niko puuhailee uutta hallitusta ja toivomme, että olet suoraan häneen yhteydessä, jos toiminta yhdistyksessä kiinnostaa.  Jos uusia hallituksen jäseniä ei ole, yhdistys lopettaa toimintansa. Tuleva kokousristeily tai yhdistyksen lopetusristeily järjestetään ensi vuoden alussa. Koko nykyinen hallitus toivoo yhteistyökumppaneiden mukaan lähtemistä risteilylle.

Yhdistys on tähän saakka ollut jäsentensä protesti lastensuojelun mielivallalle  ja viranomaisten sokeudelle uhrejaan kohtaan. Yhdistyksen hallitus on ”takkinsa tyhjentänyt ja tehnyt voitavansa edistääkseen lastensuojeluperheiden auttamista”.

Kiitos kaikille mukana olleille!                                                                                                                       Olette ihania ja korvaamattomia.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s